Christoph Daum üzücü haber geldi!..

Bir dönem Türkiye’de teknik direktörlük yapan Alman çalıştırıcı Christoph Daum, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını üzen haberi verdi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta teknik direktörlük yaparak Türkiye’de unutulmazlar arasına giren Alman çalıştırıcı Christoph Daum’dan kötü haber geldi.

68 yaşındaki teknik adam, rutin sağlık kontrolleri sırasında kanser hastalığına yakalndığını duyurdu. Fenerbahçe (2) ve Beşiktaş (1) ile Süper Lig şampiyonlukları yaşayan Daum, iki büyük kulübün yanı sıra bir dönem Bursaspor’u da çalıştırdı. Son olarak Romanya Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yapan Daum, 2017 yılından beri hiçbir takımda görev almadı. Daum, Köln’de başladığı teknik adamlık kariyerinde, Stuttgart, Leverkusen, Austira Wien, Eintracht Frankfurt ve Club Brugge gibi takımların başında yer aldı.

“TEDAVİ İYİ SONUÇ VERDİ”
Hastalığıyla ilgili olarak Instagram hesabından bir paylaşım yapan Daum, şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba sevgili futbolseverler, bugün sizinle kişisel bir mesajımı paylaşmak istiyorum. Ne yazık ki, rutin sağlık kontrollerim sırasında kanser teşhisi konulduğu için son birkaç aydır kamuoyundan uzaklaşmak zorunda kaldım. O zamandan beri Prof. Dr. Jürgen Wolf ve CIO Cologne ekibine emanetim. Ve tedavinin benim için çok iyi sonuç vermesinden dolayı mutluyum.”

“HEPİNİZE TAVSİYEM…”
“Beni bilirsiniz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde, tüm gücümle yüzleşeceğim. Bu nedenle, mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için mahremiyete ihtiyacım olduğuna saygı duymanızı istiyorum. Olumlu mesajlarınız beni mutlu ediyor ve desteğiniz için teşekkür ederim. Hepinize tavsiyem; zamanında kanser taramasına gidin.”