Erasmus+ KA3 – Avrupa Gençleri Birlikte (European Youth Together) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Erasmus+ KA3 – Avrupa Gençleri Birlikte (European Youth Together) bilgilendirme toplantısı Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle bugün gençlik ve gençlik çalışanlarının geniş katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısında Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdür V. Bülent Özcan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Doğan ve Türkiye Ulusal Ajansı İletişim Koordinatörü Dr. Rana Kasapoğlu Önder Türkiye’de ve Avrupa Birliği’nde gençlere sunulan fırsatlar hakkında bilgilendirmeler yaptı ve gençleri bu fırsatların tümünü değerlendirmeye davet etti. Erasmus+ KA3 – Avrupa Gençleri Birlikte (European Youth Together) proje teklif çağrısını ise Türkiye Ulusal Ajansı Uzmanı Başak Çikot Çelik sundu.

Bütçesi 5 Milyon € olan proje teklif çağrısı, gençlik kuruluşları arasındaki ortaklıkları ve gençlerin karar alma sürecine katılımını destekliyor.

Çağrı kapsamında yer alan bileşenler çerçevesinde, COVID19 sürecinde gençlerin karşılaştığı toplumsal zorluklara çözüm üretme odaklı tasarlanmış çok ortaklı projeleriniz de bekleniyor.

Son başvuru tarihi 28 Temmuz 2020 olan çağrıya tüm gençleri başvurmaya davet ediyoruz!

Bilgilendirme toplantısı ile ilgili sunumlara ulaşmak için lütfen alttaki bağlantıları tıklayınız:

Sunum 1

Sunum 2

Sunum 3

Çağrı rehberini okuyun, özgün çok ortaklı gençlik projenizi tasarlayın ve mutlaka başvurun!

Çağrı hakkında ayrıntılı bilgi için: