Cüneyt Arcayürek: Yeni Ermeni Yalanı

Cüneyt Arcayürek-2013-1Batı medeniyeti de din ile siyaseti karıştırdı ve bir cephe oluşturarak Ermeni soykırımı iddiasıyla karşımıza dikildi.
Türkiye Cumhuriyeti’nden soyutlayarak Müslüman Osmanlı Türklerini soykırımla suçluyorlar.
Bu yeni politika, Ermenistan’ın peşine takılan başta Papa, bütün Batı ülkelerinin bugünkü Türkiye’yi ayrıştırarak soykırımdan TC’yi güya sorumlu tutmadıklarına bizi inandıracaklarını sandıkları politik yeni yalan!
Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı dönemine ait insanlık suçunu üstlenmemeli, savunmamalı; Osmanlı Devleti’ni Ermeni soykırımdan sorumlu tutan bir siyaset izlemeli!
***
Kabul ettirmek istedikleri son uluslararası politika bu!
Bu ayrımcı politikayı yutturmak için rafta yalancı dolma var diyorlar tabii yiyen olursa!
Papa’nın ardından Avrupa Parlamentosu’nun Ermeni soykırımı ilan etmesinden sonra Avrupa devletlerinde birden bir hareketlenme başladı.
Avusturya soykırım ilan etti. Almanya idarei maslahatçı bir karar metnini parlamentodan geçirmeye hazırlandığı sırada Cumhurbaşkanları Gauck…
…oysa temsil etti millet ve devlet ne yaparsa yapsın, 7-8 milyon Yahudiyi Nazi Almanyası’nın soykırım iddiasıyla katlettiğini asla tarihten de insan belleklerinden de silemeyeceğini unutarak soykırım iddiasına evet dedi.
Ya Stalin’in katlettiği, yok etmeye çalıştığı Balkanlar’dan Kafkasya’ya, Kırım’a kadar çeşitli ırkların soykırımıyla ilgili yaşananların hesabını kapatmadan Erivan’daki anma törenine koşarak giden Rusya Başkanı Putin!
Bunlarda utanma duygusu yok olmuş!.. Bizi soykırımla suçlarken geçmişlerini anımsayarak yüzleri kızarmıyor.
Dünya Ermenilerinin desteğindeki terör örgütü Asala’nın benim masum ve değerli büyükelçilerimi intikam intikam diye bağırarak katledilirken gıkları çıkmıyordu.
***
Avrupa Parlamentosu soykırım kararı alırken Türkiye’nin arşivini açmasını öneriyor.
Bu satırı yazan ve kabul edenler de utanmıyor.
Türkiye belki on yıldır bugün askeri arşiv de dahil arşivini açmaya hazır olduğunu söyledi.
Ama AP, Türkiye’ye arşivini açmasını dayatırken…
…Ermenistan’a aynı dayatmayı yapmıyor.
Ben arşivimi açıklayacağım. Ermeniler ve soykırım iddiasının kuyruğuna takılmış Batı âlemi açıklanan gerçekleri yalanlayacak!
Bu tek taraflı oyunu Afrika’daki kabileler bile yutmaz!
***
Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkis-yan; şimdi güya barış içerikli demeçler veriyor.
Türkiye’nin açıkladığı yalancı dolmayı yutacağı sanısıyla dünden bugüne izledikleri politikayı değiştirdiği izlenimi veriyor.
Ağrı Dağı’nın yarısı bizde, Ermenilerin Doğu Anadolu’da yaşadığı iller de bize verilmeli diyen Ermeniler adına Sarkisyan şimdi Türkiye’den toprak talebimiz yok diyor.
Ama neyin karşılığı?
Soykırım suçlamalarında en ufak değişiklik yapmayacaklar. Biraz daha doyabilmeleri için biz sınır kapılarını açacağız!
***
Bay Sarkisyan; gerçekleri inkâr ederek sınırın açılmasının “çok şeyi değiştireceğini” söylemeniz biraz komik kaçmıyor mu?
Doğu’da Ruslarla birlik olup silahlanan Ermeni çetelerinin; Sarkisyan’ın bir iki köy halkı dediği binlerce Osmanlı Türkü’nü katletmelerinin hesabını kim verecek?
***
Sarkisyan da soykırıma şapka çıkaran Batılı devletler de eğri oturuyor eğri konuşuyorlar!
Cumhuriyet

Leave a Reply

Your email address will not be published.