Necati Doğru: Kutsal Kitap! Kırmızı Kitap!

Necati DOĞRU-1Dünya, gerçekten “etme-bulma dünyası” ve hayat da gerçekten “her zaman sürprizlere” gebe: Fethullah Gülen’in elinden “Kutsal Kitap Kuran” ve dilinden Kutsal Kitap’ta yer alan ayetler, dualar hiç düşmüyordu. Tayyip Erdoğan da zaten müfredatında “Kutsal Kitap Kuran’ın öğretisini” öne alan İmam Hatip Okulu’nda okumuş bitirmişti; onun da dilinden ayet, sünnet, sahabe eksik olmuyordu.
Kendileri ettiler.
Kendileri buldular.
Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu; elinden Kutsal Kitap’ı düşürmeyen Fethullah Gülen’i “Kırmızı Kitap’a” aldı. Kırmızı Kitap’ın resmi adına; Milli Güvenlik Siyaset Belgesi diyorlar. Türkiye’nin Milli Askeri Stratejisi (Kırmızı Kitap) “Gülen Cemaati dahil edilerek” güncellendi.
Kırmızı Kitap’a giren:
Damgalanıyor.
Devlet düşmanı.
Düzen yıkıcı.
Casus. Vatan haini.
Terörist sayılıyor
Kırmızı Kitap’a giren: Vatan’ın ve düzenin selameti için “yok edilmesi” gereken birinci derecede tehlikeli ilan ediliyor.
* * *
Sonrası gelecektir.
Hayat sürpriz yapmazsa!
Tayyip devrilip gitmezse!
Gücünü yitirip bitmezse!
Kutsal Kitap’çı Gülen!
Kutsal Kitap’çı Erdoğan tarafından bitirilecektir. Gülen ile işbirliği, güç birliği, düşünce, inanç, davranış, dayanışma içinde olanlar bundan böyle Milli Güvenlik Siyaset Belgesi’ne göre de; “vatan haini, yıkıcı, rejim düşmanı, paralelin beslemesi” ilan edilip gazetelerine ve mallarına el konulacaktır.
Kırmızı Kitap, güncellendi.
Sorgusuz, infaz başladı.
Hakim’in ifadesi alınmadı.
Mahkemeye sevk edildi.
Tutuklandı.
Eşi de hakim olan bu hakim; “Fethullah Gülen’e yakın oldukları varsayılan TV yayın yönetmeni ile 67 tutuklu polisin serbest bırakılması” kararı aldığı için cezalandırıldı.
Bu daha ilk!
Hakim tutuklama sürebilir.
MİT biliyordur:
Kaç Fethullahçı hakim var?
Kaç Fethullahçı savcı var?
* * *
Elinden Kutsal Kitap’ı ve dilinden Allah’ın adını eksik etmeyen Fethullah Gülen, elinden Kutsal Kitap’ı ve dilinden Allah’ın adını eksik etmeyen Tayyip Erdoğan tarafından “Kırmızı Kitap”a neden alındığını tarih not düşerek yazıyor.
Siz de izliyorsunuzdur.
Çünkü damardan vurdu.
Fethullah Gülen, vuracağı damarı biliyordu. Ve o damar; “Yolsuzluk, rüşvet, hırsızlık, dolar kutuları, hediye saatler, umreye işadamı uçağı ile gitmeler, oğlunu aracı yapıp servet, güç ve para biriktirmeler, yandaş zengin etmeler” di. Tarihe 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olarak geçti.
Kutsal Kitap’çı Gülen!
Kutsal Kitap’çı Tayyip’i!
Yolsuzluk damarından sarstı.
Sendeletti, oylarını azalttı.
Sarsıntının derecesi nedir?
Seçimlerde göreceğiz.
Etme-bulma dünyasıdır!
Türkiye resmen kirli para hamamı!
Gümrük Bakanlığı bir genelge yayınladı. Bundan böyle isteyen her kişi; eroinden, esrardan, silah kaçakçılığından, rüşvetten nerden kazanmış olursa olsun Türkiye gümrük giriş noktalarından hiçbir beyanda bulunmadan nakit parasını, dövizini serbestçe getirecek. Bu kişiler; bundan böyle “Terörün Finansmanı” ve “Kara Para Aklama” ya da “Türk Parasını Koruma Kanunu’na” aykırı davranmış sayılmayacaklar. Böylece Türkiye “Kirli Paraları Yıkayan Hamam Ülke” ilan edilmiş oluyor. İhracat düşüyor, hamamın göbek taşını sıcak tutma ihtiyacı doğdu.
SÖZCÜ

Leave a Reply

Your email address will not be published.