Fenerbahçe’de seçimin kazananı Ali Koç oldu!

Fenerbahçe’de resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç 3. kez başkan seçildi. Açılan sandıkların tamamında yarışı önde götüren Koç tebrikleri kabul etmeye başladı. Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın yarıştığı başkanlık seçiminde oy verme işlemi 17:00’de sona erdi. Rekor bir katılımla gerçekleştirilen kongrede 27 binden fazla oy kullanıldı.

Tarihin en çok katılım gerçekleştirilen kongresine imza atan Fenerbahçe Kulübü’nde yeni başkanı resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Ali Koç oldu. Fenerbahçe’de resmi olmayan sonuçlara göre seçimi önde götüren Ali Koç, tebrikleri kabul etmeye başladı.

TEZAHÜRATLARLA TUR ATTI
Fenerbahçe kongre üyeleri, Ali Koç’a “İnandık sana, güvendik sana, yüzümü kara çıkarma” tezahüratları yaptı.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın karşı karşıya geldiği tarihi seçimde 27 binden fazla oy kullanıldı. Oy kullanma hakkı olan tam 20 bin üye sandığa gitmedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy verme işlemi tamamlandı. 3 yıl süreyle görev yapacak yeni başkanı belirleyecek oy pusulaları için sayım işlemine geçildi. Ali Koç’a oy veren üyeler sarı pusulayı kullandı, Aziz Yıldırım’ı tercih eden üyeler ise beyaz pusulayla sandığa gitti.